Daan Quakernaat

Daan Quakernaat

Functie:
Keynotespreker

Daan Quakernaat (1966) is spreker van beroep. Hij studeerde Cognitieve Kunstmatige Intelligentie aan de faculteit der Wijsbegeerte, Universiteit Utrecht. Sindsdien is hij op zoek naar de balans tussen mens en machine, tussen angst en controle, tussen passie en structuur.
Daan startte zijn carrière als zelfstandig IT-adviseur en werkte later als trainer bij Media Plaza. Sindsdien wijdt hij zich volledig aan zijn huidige activiteiten als spreker. Daan heeft meer dan 1000 optredens verzorgd voor overheid en bedrijfsleven op interne bijeenkomsten, klantendagen, congressen, workshops en seminars. Daan is een echte performer. Zijn kenmerk is een vrije presenteerstijl, enthousiasme en humor. Hij kan een boodschap op een leuke manier duidelijk maken.
Daan kan een zaal raken en ervoor zorgen dat er nog maanden wordt nagepraat over uw bijeenkomst. Bepaalde woorden worden door de groep overgenomen, zoals “omgevallen muurtjes”, “de 100% ziekte”, “de zwarte en de witte wereld”, “bouwen zonder plan” en trots.

« Naar het overzicht

Terug naar boven