Congreslocaties

Precongres | 1 november

Het precongres op 1 november vindt plaats op een unieke locatie in Amsterdam: de voormalige Bijlmerbajes. Sinds de sluiting van de gevangenis in 2016 is het complex omgebouwd tot een multifunctionele locatie genaamd ‘Levenslang’. Het complex is nu een plek waar wonen, werken, cultuur en recreatie samenkomen. Het adres is H.J.E. Wenckebachweg 48, 1096 AN Amsterdam.

Bezoekers van het précongres krijgen een 24-uurs dagpas van het GVB mee. Hiermee kan je kosteloos van het hotel naar de locatie reizen. Duurzaam en handig!

Congres |2 november

Op donderdag 2 november vindt het Nationaal Verkeerskundecongres plaats. Het congres vindt plaats in de Meervaart in Amsterdam. Het adres is Meer en Vaart 300, 1068 LE Amsterdam. Hieronder lees je hoe je hier het makkelijkst komt. 

Per openbaar vervoer
Open de routeplanner voor openbaar vervoer (9292)

Met de auto
Klik hier voor een persoonlijke routebeschrijving naar de Meervaart. (Google Maps)

Parkeren
Je kuntje auto parkeren in de nabijgelegen Q-Park parkeergarage, Osdorpplein 249, 1068 SW Amsterdam. Het eerste uur is gratis, daarna betaal je € 2,- per 30 minuten. Bij het inrijden van de parkeergarage ontvang je een parkeerkaart, deze kun je weggooien. In de Meervaart kun je tegen gereduceerd tarief (avond- of matineekaart (€ 2,60) of dagkaart (€ 8,-)) een uitrijkaart kopen. Deze kaart kan gescand worden bij de toegangsdeur van de garage en dient bij de slagboom te worden ingestoken in het daarvoor bestemde apparaat.

Toegankelijkheid
Deze locatie is rolstoelvriendelijk. Er is een lift aanwezig en een rolstoeltoilet.

Terug naar boven