Congreslocaties

Precongres | 2 november

Middagprogramma:  Bytesnet - ZERNIKE

Op woensdagmiddag 2 november vindt het precongres plaats. We starten om 14:00 bij Bytesnet: De Bunders 1, 9747 AX Groningen. Hieronder lees je hoe je hier het makkelijkst komt. 

Met het OV
Als je kiest om met het OV te reizen moet je vanaf het centraal station Groningen kiezen voor de lijnbus 2 busstation Noord richting Zernike. De bus rijdt om de paar minuten en anders om het kwartier. Je reistijd vanaf station Groningen naar Bytesnet is 30 minuten. Je stopt bijna voor het gebouw.

Met de auto
Als je naar het gebouw toerijdt moet je Afslag 11 richting Paddepoel/Crematorium/Zernike Campus nemen. Voor Bytesnet zijn gratis parkeerplaatsen waar je de auto mag parkeren. 
Let op : het kan erg druk zijn op de parkeerplaatsen. Het is handiger om te parkeren op P+R Reitdiep en aansluitend met buslijn 1 naar BYTESNET te reizen. Het adres van deze P+R is Friesestraatweg 251, 9746 TJ Groningen. 
Let op : momenteel zijn wij in Groningen bezig om de ringweg aan te pakken. Een groot project met vaak afsluitingen. Wij adviseren alle bezoekers die met de auto gaan om voor vertrek te kijken op: www.groningenbereikbaar.nl.

 

Avondprogramma: Het Paleis 

De borrel, het NVC-diner, en de uitreiking van de Cuperusprijs vinden plaats in Het Paleis in Groningen. Het adres is: Boterdiep 111 (hoek Bloemsingel), 9712 LM Groningen.  

Hieronder lees je hoe je het makkelijkst naar het Paleis reist vanaf Zernike

Met het OV
Neem lijn 1 vanaf Busstation Zernike Noord (voor Bytesnet) richting UMCG (het ziekenhuis) Noord. Daar stap je bij de halte Noorderplantsoen uit en dan is het nog 3 minuten lopen naar het Paleis.De bus rijdt om het kwartier en de reistijd is 15 minuten.

Met de auto
Met de auto kun je het beste via de N370 rijden naar het Paleis. Naast Het Paleis is een parkeergarage aan het Boterdiep 85. Per dag maximaal €12,-. Loop de parkeergarage uit via uitgang 'Noorderplantsoen'.

Heb je niet deelgenomen aan het middagprogramma? 

Bekijk dan hieronder hoe je het makkelijkst bij het Paleis komt. 

Met het OV
Vanaf het station Groningen rijden er verschillende bussen richting de halte Noorderplantsoen. Kijk op 9292.nl voor de actuele dienstregeling. De busrit duurt ongeveer een kwartier. Vanaf de halte is het nog 3 minuten lopen naar het Paleis.

Met de auto
Naast Het Paleis is een parkeergarage aan het Boterdiep 85. Per dag maximaal €12,-. Loop de parkeergarage uit via uitgang 'Noorderplantsoen'.

Congres | 3 november

MartiniPlaza

Op donderdag 3 november vindt het Nationaal Verkeerskundecongres plaats. Het congres vindt plaats in MartiniPlaza in Groningen. Het adres is Leonard Springerlaan 2, 9727 KB GroningenHieronder lees je hoe je hier het makkelijkst komt. 

Met het OV
MartiniPlaza ligt op ongeveer 15 minuten lopen vanaf het NS-station Groningen. Je kunt ook buslijn 10 richting Hoornsemeer nemen. Plan je reis voor de actuele dienstregeling of bekijk de looproute van het NS-station Groningen naar MartiniPlaza.
Je kunt natuurlijk ook een OV-fiets nemen.

Met de auto
In en om Groningen zijn de komende tijd veel wegwerkzaamheden. Houd daar rekening mee als je MartiniPlaza bezoekt. Bekijk alle wegwerkzaamheden in Groningen via www.groningenbereikbaar.nl. Bekijk via deze link de actuele situatie rondom MartiniPlaza. Tegenover de hoofdingang van MartiniPlaza vind je een parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. Betaal de parkeerkaart na afloop van je bezoek bij één van onze parkeerautomaten met PIN of Credit Card.

Oplaadpunten elektrische auto's
Het parkeerdek van MartiniPlaza beschikt over 6 oplaadpalen van 22 kW. De laadpalen bevinden zich rechts van de betaalautomaat (houd bij het oprijden van het parkeerdek rechts aan tot je de laadfaciliteit aan je rechterzijde vindt). Het betalen voor de elektriciteit kan met een laadpas.

Terug naar boven