Nationaal Verkeerskundecongres 2024 2

Paper indienen

Net als eerdere jaren is er dit jaar volop ruimte om invulling te geven aan het congresprogramma. Deel jouw eigen vakkennis en -ervaringen, bijvoorbeeld over een project, visie of innovatie, en maak kans om een presentatie op het Nationaal Verkeerskundecongres 2024 te verzorgen en zo vakgenoten te inspireren. We bieden goede ideeën graag het podium om zo kennis over de hele breedte van het vakgebied te delen.

We dagen je uit het thema van NVC 2024 in je achterhoofd te houden bij het indienen van een bijdrage. Het thema van aankomende editie luidt: Ruimte voor groene mobiliteit.

Procedure

  • Dien uiterlijk 31 mei een paper in via het formulier onderaan deze pagina
  • 4 juli ontvang je bericht of jouw paper goedgekeurd is door de beoordelingscommissie
  • 1 september maken we bekend wie de genomineerden zijn voor de Beste Paperbijdrage

Let op: alleen papers in de categorie ‘vakkennis’ dingen mee voor de prijs Beste Paperbijdrage.

Papercategorieën

Je hebt de keuze uit drie categorieën:

1. Vakkennis

Deze paper biedt nieuwe, onderbouwde vakkennis op basis van (wetenschappelijk) onderzoek, een studie of een evaluatie. De paper heeft een logische opbouw: aanleiding, onderzoeksvragen, onderzoeksmethode, resultaten, conclusies en aanbevelingen. Stellingen in deze paper zijn onderbouwd. Deze paper biedt auteurs een mogelijkheid tot valorisatie van onderzoeksresultaten.

Alleen papers in deze categorie dingen mee voor de prijs Beste Paperbijdrage. Je dingt automatisch mee naar de prijs voor de Beste Paperbijdrage. Met deze prijs belonen en stimuleren we het schrijven van artikelen met een toegepast wetenschappelijk karakter.

2. Praktijkkennis

Deze bijdrage beschrijft de ervaringen met toepassingen in de praktijk en heeft ook een logische opbouw: aanleiding, toepassing, ervaringen, conclusies en aanbevelingen.

3. Discussie

Deze bijdrage bevat een duidelijke discussie- en/of vraagstelling. De bijdrage mag ook een grappig, pril of een bijzonder idee zijn.

Korting op ticketprijs

  • Is je paper gekozen en kom je spreken op het Nationaal Verkeerskundecongres? Leuk! Je ontvangt €100,- korting op je ticket
  • Ben je student en wordt je paper goedgekeurd? Super! Je congresdeelname is gratis
  • Heb je een paper ingediend, maar heeft de jury voorkeur gegeven aan andere papers? Je ontvangt alsnog €50,- korting op een ticket

De korting geldt voor max. 2 sprekers per paper.

INDIENFORMULIER

Terug naar boven