Nationaal Verkeerskundecongres 2024 2

BonoTraffics

BonoTraffics is een verkeerskundig adviesbureau uit Kampen. Met meer dan 40 verkeerskundigen werken we samen met onze opdrachtgevers aan een mooie, veilige en sociale openbare ruimte in heel Nederland. Hierbij laten we ons leiden door onze waarden verbondenheid, flexibiliteit, kwaliteit en passie voor ons vak. Die waarden komen niet uit de lucht vallen. Hieraan ten grondslag liggen de twee lijfspreuken die Mente Bonestroo en Marcel Gommers afspraken een half jaar nadat Mente in 1999 BonoTraffics oprichtte:

‘Als je goed bent voor je werknemers, dan zijn ze goed voor jou’ en ‘wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat dan ook een ander niet’. De menselijke maat werd onze standaard. Luisteren, begrijpen, adviseren en helpen: de basis van ons karakter.

De waarden gaven we door, terwijl meer medewerkers, stagiaires en afstudeerders zich bij ons aansloten. Begin 2010 vestigden we ons daarom in een groter pand aan de IJsselkade. En dit pand ruilden we in 2022 opnieuw in voor meer ruimte: de oude BK fabriek aan de Berklaan in Kampen.

« Naar het overzicht

Terug naar boven