PTV Group

Energieweg 1
3542 DZ Utrecht

T: +31 (0) 346 581 600


 
PTV Group verbetert mobiliteit en vervoer – door gebruik te maken van uitstekende software, gegevens en wetenschappelijke knowhow uit vier decennia ervaring met het plannen en het optimaliseren van personen- en goederenverkeer. Wij worden erkend als globale marktspeler met Duitse technologie en helpen steden, bedrijven en mensen tijd en geld uit te sparen, verkeersveiligheid te verbeteren en de impact op het milieu te beperken. Op basis van onze unieke expertise bij ieder facet van de mobiliteit ondersteunen wij een vlotte verkeersstroom.

In de logistiek gaat onze portfolio van software voor transportroute- en reisplanning tot distributieplanning en wagenparkbeheer, met inbegrip van vrachtwagennavigatie en parkeren. Een speciale onlineservice biedt realtime transparantie tijdens het vervoer en over de hele toeleveringsketen.

In de verkeersbranche bieden wij u moderne technologieën voor verkeersplanning, transportnetwerkmodellering en simulatie over alle vervoertypes, inclusief een realtime verkeersbeheer alsmede oplossingen inzake Mobility-as-a-Service (MaaS).

Social Media

Twitter   

« Naar het overzicht

Terug naar boven