Nationaal Verkeerskundecongres 2024 2

Maak kennis met de toekomst van het vakgebied 

Ontmoet studenten op de vacaturebank

Het Nationaal Verkeerskundecongres is al jarenlang dé plek waar het vakgebied bij elkaar komt. Het is daarom bij uitstek de plek om de huidige generatie studenten te ontmoeten. Want zij zijn de toekomst van ons vakgebied. Ontmoet studenten bij de vacaturebank, wissel kennis en ervaringen uit en ga in gesprek over een stageplek of afstudeeropdracht.

Studenten komen graag naar het Nationaal Verkeerskundecongres (NVC) om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied waarvoor zij worden opgeleid. En natuurlijk leren ze graag hun toekomstige collega’s en potentiële werkgevers kennen. Of ze nu op zoek zijn naar een stageplaats, afstudeeropdracht, vaste baan of nieuwe kennis, een goed netwerk is altijd waardevol. Ook de onderwijsinstellingen bieden hun studenten graag de gelegenheid om het congres bij te wonen. Het enthousiasme is er. Alleen het budget ontbreekt nog.

Creëer jij plek voor studenten?

Bied jij studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan het congres en met jou in contact te komen voor een mooie stageplek of afstudeeropdracht? Dit kun je doen door je stage- of afstudeeropdracht in te dienen middels onderstaande formulier en aan te geven waar je naar op zoek bent. Deze stageopdracht kunnen studenten tijdens het NVC inzien bij de vacaturebank. De tegemoetkoming in de kosten bedragen € 100,- per ingeleverde opdracht. Hiermee kunnen wij studenten tegen een zeer gereduceerd tarief verwelkomen op het congres en kun jij in contact komen met een potentiële nieuwe stagiair of collega!

Vacaturebank

De organisatie van het NVC bundelt de opdrachten en stelt deze op het NVC ter beschikking aan de aanwezige studenten. Op de speciaal ingerichte vacaturebank is ruimte om elkaar te ontmoeten én de stage- en afstudeeropdrachten te bekijken en te bespreken. Sluit een vacature aan op de wens van de student? Dan kan de student de contactpersoon benaderen om elkaar direct op het NVC te ontmoeten.

Terug naar boven