AS-

Nationaal verkeerskundecongres

Een congres voor en door verkeerskundigen, mobiliteitsspecialisten en -generalisten. Het inhoudelijke programma richt zich op de volle vakbreedte en wordt medevormgegeven door vakprofessionals verkeer, vervoer en mobiliteit.
Op het congres ontmoet je vele vakgenoten van alle schaalniveaus en disciplines: overheden, onderzoek en onderwijs, bedrijfsleven en kennisinstituten. Kennisinstituut CROW en media- en eventbedrijf Acquire organiseren het Nationaal Verkeerskundecongres. Door deze samenwerking bieden en verspreiden we de hoogste mate van kennis en kunnen we bestuurders en vakmensen op alle niveaus verbinden.

Thema 2024: Ruimte voor Groene Mobiliteit

De Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen, gastheer van het congres 2024, kent een rijke historie. Ook als het gaat om regionale samenwerking. De Metropoolregio geeft graag ruimte aan groen – dat zit zelfs in de naam. De visie van de Groene Metropoolregio biedt veel ruimte voor een leefbare omgeving, zowel in het weidse landschap als in de stad. De visie is uitgewerkt in vijf opgaven: de circulaire regio, de groene regio, de ontspannen regio, de productieve regio en de verbonden regio. Op het Nationaal Verkeerskundecongres brengen we die werelden samen en geven we letterlijk en figuurlijk ruimte aan groene mobiliteit. We dagen je uit om mee te denken en te doen.

Cijfers 2023
Home

Partners 2024

Sweco
Empaction
Burau de Groot Volker
Kragten
Royal HaskoningDHV
Studio Verbinding
VIA Traffic Solutions Software
PTV Group
Mobycon
Goudappel
BonoTraffics
Antea Group
GNMI
DTV
Anyways
Arcadis

 


Wil je ook partner worden?  

Wil je informatie over de voordelen en alle mogelijkheden van een partnership voor het Nationaal Verkeerskundecongres 2024? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Klik hier voor alle items

Terug naar boven