Nationaal Verkeerskundecongres 2024 2

Call for papers!

Call for papers!

We nodigen je van harte uit bij te dragen aan het programma van het Nationaal Verkeerskundecongres op 2 november.

We bieden iedere vakgenoot de mogelijkheid om nieuwe vakkennis en -ervaringen te delen. Hiermee borgen we het ‘kennis en ervaringen delen’ over de hele breedte van het vakgebied. 

Papercategorieën

Keuze uit deze drie categorieën papers:

De papers zijn onder te verdelen in de volgende categorieën

1. Vakkennis:
Deze paper biedt nieuwe, onderbouwde vakkennis op basis van (wetenschappelijk) onderzoek, een studie of een evaluatie. De paper heeft een logische opbouw: aanleiding, onderzoeksvragen, onderzoeksmethode, resultaten, conclusies en aanbevelingen. Stellingen in deze paper zijn onderbouwd. Deze paper biedt auteurs een mogelijkheid tot valorisatie van onderzoeksresultaten.

Alleen papers in deze categorie dingen mee voor de prijs ‘Beste Paperbijdrage’

2. Praktijkkennis:
Deze bijdrage beschrijft de ervaringen met toepassingen in de praktijk en heeft ook een logische opbouw: aanleiding, toepassing, ervaringen, conclusies en aanbevelingen.

3. Discussie:
Deze bijdrage bevat een duidelijke discussie- en/of vraagstelling. Deze bijdrage mag ook een grappig, pril of bijzonder idee zijn.

Belangrijke Data

30 mei 2023: Sluiting Call for Papers
4 juli 2023: Bekendmaking goedgekeurde papers. De leden van de begeleidingscommissie nemen, na de bekendmaking, persoonlijk contact met je op om je bijdrage te bespreken.
14 september 2023: Bekendmaking genomineerden Beste Paperbijdrage

Dien je paper in

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven