Nationaal Verkeerskundecongres 2024 2

NVC 2023 in de Meervaart Amsterdam

NVC 2023 in de Meervaart Amsterdam

De gastheer van het Nationaal Verkeerskundecongres 2023 is de Vervoerregio Amsterdam. En uiteraard zal ook hier het congres plaatsvinden. In de Meervaart Amsterdam om precies te zijn. Een cultureel centrum in Amsterdam-West dat bekend staat om zijn maatschappelijke betrokkenheid. Eén van de redenen om voor deze locatie te kiezen. Naast de prachtige grote plenaire zaal, deelsessiezalen én goede bereikbaarheid.

Dat de Meervaart als theater een breed scala aan culturele activiteiten en evenementen aanbiedt zal geen verrassing zijn. Het bijzondere aan de Meervaart is de belangrijke rol die het cultureel centrum speelt in de talentontwikkeling van jonge artiesten en performers. Het centrum biedt hen een podium en ondersteuning bij de ontwikkeling van hun talenten. In samenwerking met verschillende partners uit de culturele sector en het onderwijs.

Maatschappelijke betrokkenheid

Daarnaast richt het culturele centrum zich op het bevorderen van een inclusieve samenleving en het bevorderen van sociale cohesie. Door programma's en activiteiten gericht op jongeren en andere kwetsbare groepen. In de vorm van workshops en cursussen voor jongeren uit de buurt, met als doel hen te stimuleren om hun creatieve talenten te ontdekken en ontwikkelen. Het centrum organiseert ook activiteiten waarbij mensen uit verschillende culturen en achtergronden elkaar kunnen ontmoeten en inspireren.

Geschikte locatie voor 2023

Kortom, een bijzondere locatie die een belangrijke maatschappelijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van cultuur, jongeren en talentontwikkeling. In combinatie met de prachtige plenaire zaal, voldoende ruimte voor deelsessies en goede bereikbaarheid een meer dan geschikte locatie voor het Nationaal Verkeerskundecongres.

Dus, zien we elkaar op 2 november in de Meervaart Amsterdam?

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven