Unieke locatie voor het precongres

Unieke locatie voor het precongres

Het avondprogramma van het precongres op 1 november vindt plaats op een unieke locatie in Amsterdam: de voormalige Bijlmerbajes. Sinds de sluiting van de gevangenis in 2016 is het complex omgebouwd tot een multifunctionele locatie genaamd ‘Levenslang’. Het complex is nu een plek waar wonen, werken, cultuur en recreatie samenkomen.

Het gebouw is gerenoveerd, maar oude elementen zijn bewaard gebleven en op een creatieve manier geïntegreerd in de nieuwe functie van het gebouw. De cellen zijn nog steeds aanwezig en sommige daarvan zijn omgebouwd tot kunstgalerijen, werkruimtes en hotelsuites.

Een mooi voorbeeld van herbestemming dat laat zien hoe een voormalige gevangenis kan worden omgetoverd tot een bruisende en creatieve plek. Terwijl de rijke geschiedenis van de gevangenis nog steeds voelbaar is.

Het precongres op 1 november is een mooie kans om de unieke sfeer en de rijke geschiedenis van het complex te ontdekken. Want deze locatie wil je een keer gezien én ervaren hebben. 

We starten het precongres bij  het mooie nieuwe kantoor en tevens huis van de Regio in Amsterdam Noord. Vervolgens gaan we op excursie door de regio. Over het middagprogramma delen we snel meer informatie!  Meld je aan voor de nieuwsbrief en/of volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom het congres en precongres.

Zien we je op 1 november?

  • Graag vermelden dat we met het Pre Congres starten op het kantoor van de Vervoerregio en de regio laten zien met een excursie.

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven