Nationaal Verkeerskundecongres 2024 2

Paperselectie Nationaal Verkeerskundecongres bekend

Paperselectie Nationaal Verkeerskundecongres bekend

Zoals elk jaar komt het programma van het Nationaal Verkeerskundecongres tot stand dankzij de vele inzendingen van papers en sessievoorstellen. De organisatie dankt iedereen die een inzending gedaan heeft en kan met gepaste trots een mooi programma presenteren!

De jury heeft de inzendingen gelezen en beoordeeld. Het beloofd een gevarieerd en boeiend programma te worden. Een kleine greep uit het voorlopige programma: deelmobiliteit, laadtarieven voor deelauto’s, verkeersmanagement, rechtvaardige mobiliteit, groene plannen voor Arnhem én voor Zwolle, multimodaal denken en werken en meer passeren de revue.

Kies uit bijna 50 onderwerpen, verdeeld in drie sessierondes. Doe mee met een workshop of haal kennis op tijdens de korte presentaties. Het complete congresprogramma vind je begin september op onze website.

De diversiteit aan onderwerpen en de rijkheid aan ideeën viel de jury in positieve zin op. Tijdens het congres maken we de winnaar van de prijs voor Beste Bijdrage bekendgemaakt – de jury beslist binnenkort welke drie gelukkigen genomineerd worden.

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven